Social Media

Faciliteaza crearea si partajarea de continut, informatii sau idei prin intermediul comunitatilor si retelelor de socializare. Printre cele mai importante canale destinate serviciilor de Social Media se numara Facebook , Instagram, Twitter, Pinterest, bloguri și alte website-uri prin care poti transmite mesajul care vrei sa ajunga la publicul tau. In prezent, companiile comunica direct cu clientii, fapt ce le poate influenta decizia finala de achizitie.

Servicii profesionale de promovare social media

Prin servicii Social Media, poti genera lead-uri, sa creezi brand awareness, sa comunici direct cu clientul si sa experimentezi mai multe strategii de promovare, pana o gasesti pe care care functioneaza pentru tipul tau de public. Pentru ca in mediul online atentia este greu de atras si dificil de pastrat, noi iti asiguram calitatea continutului postat.

Asiguram o comunicare de brand prin serviciile de promovare in social media.

  • Briefing-ul: Primul pas important este intalnirea in care iti ascultam ideile, nevoile si incepem sa punem bazele proiectului.
  • Alegerea canalelor de promovare: Produsele sau serviciile tale trebuie promovate pe reletele care au legatura cu business-ul tau.
  • Planificarea Social Media: Venim cu un continut creativ si curat, care sa atraga atentia, urmand un plan bine stabilit.
  • Planul de comunicare: Cu efort sustinut si livrand in permanenta content valoros, brandul incepe sa aiba o voce. Aceasta va spune o poveste si va atrage atentia exact ca identitatea vizuala.
  • Execuția pașilor stabiliţi: Ne asiguram ca toti pasii mai sus mentionati sunt pusi in practica si apar rezultatele scontate.

VĂ AȘTEPTĂM

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Te invităm să ne contactezi. Îți stăm la dispoziție pentru mai multe informații
sau orice intrebare pe care o ai legată de serviciile pe care le oferim.

FOLLOW US