Branding

Branding Pentru Afacerea Ta

Cu ani in urma, un brand era definit prin factorul ce diferentia un produs sau un serviciu de celelalte existente pe piata, fie ca era vorba de slogan, un simbol sau design. In prezent, brandul este un pic mai complex, acesta reprezentand emotia pe care un individ o simte atunci cand interactioneaza cu produsul. Pentru a transmite un mesaj de impact care sa motiveze oamenii sa cumpere si pentru a conecta potentialii clienti cu produsul tau, ai nevoie de un brand puternic, construit pe o baza solida.

Afacerea ta online atrage mai multe proiecte daca ai un brand bine pus la punct

  • Briefing: Primul pas important este intalnirea cu tine. Iti ascultam ideile, iti intelegem nevoile si incepem sa punem bazele proiectului.
  • Strategia de brand: Dupa brainstorming, adunam cele mai bune idei, iar oamenii nostri de marketing dezvolta o strategie.
  • Identitatea vizuală: De acest aspect atat de important se vor ocupa colegii de la grafica.
  • Planul de comunicare: Un mesaj este auzit doar atunci cand este spus acolo unde trebuie. Ne asiguram ca in fiecarea campanie de promovare atingem publicul tinta.
  • Punerea în practică: Dupa ce am pus bazele, este timpul sa iesim in evidenta prin promovare si prin campanii de marketing.

VĂ AȘTEPTĂM

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM

Te invităm să ne contactezi. Îți stam la dispoziție pentru mai multe informații
sau orice intrebare pe care o ai legată de serviciile pe care le oferim.

FOLLOW US